torsdag 13. desember 2007

Har du fått pakke?

~
vet at noen allerede har sendt gave til sin hemmelige venn
noen har mottatt allerede
fint om dere deler det med oss andre i alongen
~
kos dere de siste dagene før juleaften jenter
~

16 kommentarer:

9na sa...

Jeg synes det er dårlig gjort, jeg, at dere ikke vil ha med flere medlemmer... ;(

Jorunn sa...

jeg skjønner det godt, for jeg har også stått i kø for å bli medlem i gavealongen :) og det er innmari koselig!! håper ingen tar det personlig, men nå er vi 40 medlemmer og det er nok å holde oversikt over (både for den som administrerer og medlemmene). jeg kan bare foreslå at dere som har lyst til å være med i en interiørgavealong går sammen og danner en ny ring. det er ikke verre enn det;)

HildeS/Frøken Fryd sa...

Eg las lengre nede på sida her at alle medlemmene fekk mail og vart spurde om nye skulle få komme til.
Eg har ikkje mottatt noko mail om dette.
Synd at det skal vere så vanskeleg for nye å komme med.
Flott av deg, Jorunn,å ta over denne jobben nå rett før jul.

Eg sende pakke fra meg tidleg denne veka, og håpar at han kjem velberga fram i juleposten.

elin1976 sa...

Jeg er enig med Jorunn!

Litt av vitsen med alongen helt fra starten av var at når vi fikk utdelt vennen skulle gi noe personlig til denne. Vi bloggere saumfarte bloggene tilhverandre og fant ting som passet akkurat til denne personen.
En del av oss som er med i denne alongen har blogget veldig lenge og vi kjenner hverandre.
Vi har også vært med helt i fra begynnelsen av alongen.
Etter hvert har det kommet mange nye som kansje en del av oss ikke kjenner.

Da denne mailen kom med spørsmål om å ha med flere var det nok mange av oss som har vært med fra begynnelsen av som ikke ville dette. bla. for at veldig tidlig etter den andre eller tredje runden begynte noen å snakke om å sette et max grense på for hvor mange vi skulle ha med.

Sist runde visste jeg ikke hvem flere av de som stod på listen var og da er jo vitsen litt borte.
Flere av de nye som er med har aldri lagt igjen en beskjed på bloggen min engang.

Vet også at sist runde ville noen som ikke hadde blogg en gang, være med. Å da blir det litt vanskelig å gi personlige gaver.

Synes det er veldig hyggelig med nye bloggere men det tar en stund å bli kjent med dere og som sagt det er jo en fordel å at man blogger med hverandre om man skal begynne å gi personlige gaver.

Metteflette sa...

Helt enig med Elin1976. Har meldt meg ut jeg etter julerunden fordi det er så mange nye med at jeg har helt mistet oversikten! De tre siste gangene har jeg fått en hemmelig venn som jeg aldri hadde hørt om og da blir det jo litt vanskelig. Dette er ingens feil altså men for meg personlig ble noe av vitsen borte. men se på det positivt. Da blir det en ledig plass etter julerunden!!!!

Hulda sa...

Jeg er helt enig med Elin og Mette, det er mange jeg heller ikke vet hvem er. Alongen begynte jo med "den harde kjerne" av interiørbloggere, vi følte jo at vi kjente hverandre, og visste om stilen til hverandre. Det er kjedelig å gi gaver til noen man ikke vet noe om. Eller som Elin sier, ikke har lagt igjen noen kommentar på bloggen. Har også tenkt på om jeg skal trekke meg etter jul.

Emmeline sa...

Det gjelder å være tålmodig 9na, jeg har også vært en ny blogger og har også stått i kø på Interiør gave alongen. Nå i høst åpnet vi for mange nye medlemmer og mange av de gamle medlemmene trakk seg ut av alongen... Sånn vil det kanskje bli videre også. Det er kanskje dumt, men samtidig sunt tror jeg!
Jeg syns det er veldig greit at det kommer noen nye medlemmer av og til, det er ikke bra for noen om vi skal bli en liten gjeng som ikke vil inkludere nye bloggere.

Samtidig blir det jo litt spesielt hvis de bloggerne som vil være med i Alongen ikke er aktive bloggere. Man bør jo legge ut jevnlige innlegg og delta aktivt i debattene rundt omkring for å kalle seg en aktiv blogger!
For meg er det nok også litt sånn at jeg håper at det er interiør bloggere som blir med. Det finnes et hav av alonger i Blogglandia, og for meg er det viktig at Interiørbloggerne faktisk er opptatt av interiør.
Det er nok noen som syns det er gøy å være med bare for å få en gave, og jeg mener at dersom du er genuint opptatt av interiør så handler denne alongen om mer enn bare gaver...!
Men vent tålmodig i køen 9na så rykker du nok stadig fremover. Lykke til:)

Ellie sa...

Jeg har ikke noe problem med at nye bloggere blir med på alongen, dette gir oss sjansen til å bli kjent med nye flotte blogger, og menneskene bak dem.

Men samtidig så er jeg enig med de ovenfor her, i at det hele ikke må bli for stort og uoversiktlig. Derfor synes jeg 40 medlemmer er en god grense, og at vi ikke bør overskride den. Jeg synes også det er essensielt at man prøver etter beste evne å finne noe som passer smaken til den som skal motta gaven, ved å studere dennes blogg. Nå er vi jo bare såvidt i gang med denne runden, men jeg må jo si at i forrige runde synes jeg mange hadde vært veldig flinke til det. Det var mange flotte og kreative gaver å beskue rundt på bloggene da.

Så til det jeg egentlig kom inn for å si :-). Jeg har fått gaven min! Kom innom og ta en titt.

Nina sa...

oj då nytt blod har aldrig skadat tycker jag.
Någon slags inbördes beundranklubb för vi som varit med från början -är ju en slags mobbing mot nykomlingar tycker jag ... och känner flertalet av er gamla rävar så då vill inte jag vara med längre ....tanken med ringen är väl att det ska vara med glädje man ger och får ? och den försvann precis .......

Så jag är ute ur ringen . Tack för mig det var kämpekul så länge det varade men att det sitter en bunt sura tanter och undrar vem är det och det istället för att glädjas för nytillskott så får det vara ...

Jag försöker så gott jag kan titta runt hos alla och lämna kommentarer
efter att gåvorna har kommit och då vet jag att många utav er inte ens har varit inne hos mig och tittat vad jag fick....
Men man hinner ju inte in hos alla eller hur ? För då skulle man få sitta här 24-7...och det har man ju förståelse för hoppas jag...

Iallafall tar tillfället att önska er en riktig God Jul och ett Gott Slut och ett Gott Nytt År . Och detta gäller till alla - gammal eller ny i gåvoringen !!!!

Mita`s hjørne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mita`s hjørne sa...

Har sittet å lest igjennom kommentarene her...
Må bare si at jeg synes det har vært kjempekoselig å være med i denne alongen...

Men sitter igjen med en følelse av at dette var noe for "den harde kjerne"... og at jeg på et vis har mast meg med i denne alongen, etter som jeg ikke var med i fra begynnelsen...

Som hildes, har heller ikke jeg mottatt en mail om nye medlemmer skal få være med eller ikke...

Ang, å bli kjent, er det vel opp til hver enkelt å gjøre seg en tur innom bloggene til de som er med i alongen, jeg har selv vært innom flere og lagt igjen kommentarer, men det er ikke alle som har kommentert tilbake...men det er helt ok det...

Det er ikke meningen å "trampe noen på tærne", men synes gleden med denne alongen er forsvunnet... Helt til i dag har jeg syntes dette har vært morro, både å gi og få, og se hva dere andre har fått og gitt...

Så dette er nok den siste omgangen jeg er med på...

Gaven til min hemmelige venn er sendt, håper bare den kommer fram til jul...

Metteflette sa...

Uff, føler som om jeg har tråkket endel på tærne her og det var virkelig IKKE meningen!!!!!!! Meldte meg egentlig ut etter forrrige runde men på grunn av lederskifte så ble det ikke registrert. Det var på grunn av at for meg PERSONLIG var det ikke like gøy lenger og da følte jeg at det eneste rette var å melde meg ut. Selvsagt har jeg ikke noe imot nye medlemmer og når noen går ut kommer nye inn! Sånn skal det jo være! Jeg er ingen sur tante og jeg ELSKER å gi bort gaver ellers hadde jeg aldri meldt meg på dette. Jeg legger mye arbeid i pakkene og når tiden ikke strekker til og responsen ikke er den samme som den var i begynnelsen så bruker jeg min rett til å melde meg ut når jeg har vært med lenge nok. Håper dere alle får en flott adventsøndag! Klem fra Mette

Emmeline sa...

Ja, jeg må også si at jeg blir så bekymret over hvordan denne debatten utvikler seg. Jeg er glad for at vi har noen som har lyst til å være med, da klarer vi å opprettholde Gave Alongen selv om noen faller fra...
Det passer ikke alltid for alle å være med; det var egentlig bare det jeg ville si...men men.
Syns det er trist å lese Mita og Stygge Lille Loppan sine innlegg, og beklager at det ble på denne måten. Håper hver og en kan kjenne på hva de egentlig vil, og at det blir noen igjen. For dette er jo så koselig; og ikke minst; jeg tror ikke jeg har opplevd så mange flotte gaver som det ble gitt i forrige runde. Det viser jo at det er en kreativ og generøs gjeng som legger mye arbeid ned for hverandre! Det må vi ikke glemme:)
Ha en fin dag alle sammen!

Anonym sa...

Å huff da... Her var det flere meninger. Jeg var så heldig at jeg fikk komme med denne gangen, men så har ventet en stund. Så til de som ønsker å være med: Hold ut. det er håp i hengendes snøre! jeg er også en ny blogger. Forholdsvis da. Og har ikke rukket enda å vært hos alle. jeg har en fornemmelse av den "harde kjerne" men jeg vet ikke hvem de er. Og hvilken kjerne de tilhører bryr jeg meg egentlig ikke om heller. Jeg har besøkt såååå mange koselige blogger, og tittet inn i mange vakre hjem. jeg har kanskje ikke vært så flink å kommentere, men det kommer når jeg blir mer sikker. jeg har jo noen favorittblogger som jeg legger igjen kommentarer fra tid til annen. men jeg skal bli flinkere.
Og jeg syns ikke man skal utelukke nye bloggere fordi de er ny, men har man satt et "tak" på 40, så er jo det grit å forholde seg til.
Min hemmelige venn sin pakke, gikk i posten i dag.

GOD JUL til alle kjente og ukjente bloggvenner.

Anonym sa...

Så trist at mange føler at det ikke er så koselig lenger.. Det er jo akkurat det denne alongen er! Jeg gleder meg hver gang, og prøver å finne den "rette" gaven til min venn. Jeg vil ihvertfall bli med fortsatt, og jeg skal prøve å bli kjent med alle medlemmene..

Eva Agnes sa...

I dag fick jag mitt paket. Jag är så nöjd med det som fanns i.
Nu är jag bara nyfiken på vem av de norska damerna som skickat det.
Julkramar Eva Agnes