mandag 17. desember 2007

I denne søte juletid

her har det skjedd ting i helgen ja (se forrige innlegg med kommentarer). jeg har hatt datafri i helgen og skulle bare inn og titte her på mandagsmorgen.
når jeg leser noen av kommentarene så blir jeg litt lei meg, for det er slett ikke sånn at vi er en gjeng sure tanter som har dannet sin egen frimurerlosje. jeg håper alle der ute i interiørblogglandia skjønner det. 40 medlemmer i alongen er nok, synes jeg som administrerer dette. det tar tid å trekke 40 hemmelige venner, sende mail til 40 stykker med riktig adresse til hennes hemmelige venn, skrive innlegg på denne bloggen osv...
hvis noen der ute vil ta over og ha interiør alongen åpen for alle som ønsker å være det så vær så god, bare gi beskjed til meg. ellers er det fritt fram for dere andre som ikke er medlemmer, å starte deres egen ring. vi har jo ikke copy right på dette.
~
som sagt, det er ikke personlig at det ikke er åpent for alle som vil.
synes emmeline, elin, hulda, metteflette har gode poeng alle sammen, så jeg velger å ikke si mer om dette.
nå er det flere som har trukket seg etter julealongen, så det er hvertfall noen nye som får være med i første runde i 2008, og de er hjertelig velkomne. vi må sørge for å presentere de skikkelig på bloggen så alle medlemmene kan "bli kjent med dem".
håper og tror at alongen vil bestå i 2008 også, og fortsette å være like koselig som den bestandig har vært. jeg har hvertfall ingen planer om å gi meg.
hvis noen har ideer til hvordan vi kan gjøre alongen bedre, så mottas alle innspill med stor takknemlighet.
~
jeg ønsker alle sammen fine dager nå før julen ringes inn
~
tiden før kan være den beste
tiden før det har hendt
mens alle pakker enda er pakker
og før alle lysa er tent
~

26 kommentarer:

Sol sa...

Hei,hei. Jeg har i alle fall en skikkelig glad-melding i dag! jeg har fått gaven min i dag, og den var nydelig,sart......og helt eterisk vakker egentlig.Rørte meg langt inn i hjerteroten. Har ikke tid til å legge inn bilder nå,men se innom i kveld ;-} Gavealong er koselig. Tenke at siden det er så mange som har lyst til å være med på en sånn gave-along,så må det vel være muligheter for å starte noen nye.... ;-} Ha en fin dag.

Lene sa...

Åååå, nå ble jeg oppriktig lei meg, når jeg så debatten nedenunder.

Jeg forstår så godt at man kan føle det litt som om man ikke blir tatt inn i varmen, om man som ny blogger ønsker å være med og får tildelt en ventelisteplass. Jeg skulle så gjerne vært med i alongen selv, virkelig et morsomt initiativ. Men jeg forstår også svært godt argumentene til flere av alongens medlemmer. Og det er forferdelig trist om vi, som nye, klarer å ødelegge deres glede. En glede som jo deles med oss alle. Jeg storkoser meg når det er gavetid, flyr rundt på bloggene og snoker opp hva, og fra hvem den og den har fått gave. Jeg håper dere som tenker på å trekke dere som årsak av debatten ombestemmer dere.

Vi andre står jo fritt til å starte en ny along. Og hvem vet - kanskje man etterhvert kunne få til noe moro på tvers av alongene (arbeidet fordelt på flere administratorer). Jeg kjenner at det kribler litt, at jeg så gjerne skulle tatt på meg oppgaven som administrator, men tror jeg i såfall biter over litt for mye pr i dag. Jeg sender herved utfordringen videre, og jeg er sikker på at jentene i denne alongen vil være behjelpelig under eventuell oppstart.

Jeg tror ingen har ment å ødelegge gleden her. Vi er bare litt misunnelige på den koselige rigen dere har - ihvertfall er jeg det. Men, som jeg skriver over - koser jeg meg stort på bloggene deres når det er gavetid. Så stå på, jenter - dere er jo inspirasjonen om vi etterhvert starter nye alonger :)

God jul, alle sammen :)

Lene

Metteflette sa...

Hei hei!
Ville bare egentlig innom for å si at jeg har fått en nydelig pakke i dag!!!!! Skal prøve å rekke å poste bilder litt senere :-)
Så vil jeg også si at det med å presentere de nye på en ordentlig måte var en super ide Jorunn! Sist var det plutselig bare en haug med nye navn i listen og jeg tror sørenmeg ikke alle de nye var kommet med engang. Hver gang et nytt medlem kommer inn bør bloggen hennes presenteres og ønskes velkommen. Dermed kan de andre gjøre seg kjent med det nye medlemmet. Kjempelurt og mye hyggeligere syns nå jeg da :-) Og jeg vil igjen presisere at jeg ikke slutter pågrunn av nye medlemmer men på grunn av meg selv helt enkelt!!!! Ha en super dag alle sammen :-)

Jorunn sa...

Det var Katarina sin ide det med å presentere nye medlemmer skikkelig! Og det lover jeg at vi skal få til etter jul!

elin1976 sa...

Hello alle sammen
Jeg har fått en slik utrolig flott gave at jeg ble helt satt ut. Jeg har tatt bilder men ikke lagt dem inn enda. Det kommer senere i kveld.
Jeg tenkte på en spesiell person da jeg åpnet gaven men er ikke helt sikker. Magefølelsen sa noe med engang jeg så papiret og kortet. he he
iallefall jeg ble både glad og stolt over å ha fått en slik flott gave. Tusen takk min hemmelige venn:O)

Nina sa...

Jag har också fått mitt paket...men tyvärr är kameran min kvar på jobbet så inga bilder att visa ännu. Men jag är verkligen glad för dem fina presenterna Tack min hemliga vän !!!

Ingrid sa...

Jeg har også fått pakke! :)

Hulda sa...

Jeg har fått pakke! Bilder kommer i løpet av dagen. :)

Solstad sa...

Heisann, jeg har fått pakke ...kom innom og titt på min nydelige gave :)
Når det gjelder denne debatten som pågår el har pågått ....så er jeg enig med de som mener at 40 stk er en passende gjeng i en slik along. Kan ikke dere som har så lyst å bli med starte en along til da ?? Jeg synes dette er veldig koselig og blir med videre :)) Ha en fin dag.

Anonym sa...

Jeg har fått hemmelig-venn-pakke i dag. En virkelig oppmuntring. Vil du se, kan du logge deg inn i bloggen min.

http://canoza.blogs.no/

Tusen takk til min hemmelige venn!!

Eva Agnes sa...

Hej kära Jorunn!
Först vill jag önska dig en riktigt God Jul och sedan tacka för att du administrerar Gavealongen med allt vad det innebär.
Tyvärr har jag inte fått mitt paket ännu och hoppas på att det kommer innan jag reser bort i slutet på veckan.
Sedan har jag varit med i tre omgångar och vill gärna släppa min plats till någon annan.
Alltså var detta min sista omgång.
Kanske återkommer jag längre fram.
Stor julkramar till dig
Eva Agnes

Anonym sa...

Eg har fått pakke. Ein knallfin sådann!! Tusen tusen takk, eg vart VELDIG glad :) Klem

Lena sa...

Idag fikk jeg også pakke, en utrolig flott oppmuntring i julestria;) Tusen hjertelig takk til min Hemmelige Venn !!

litenIda sa...

Jeg har også fått pakke! En kjempeflott pakke!!

Hem och Lycka sa...

Vad tråkigt det blev i diskussionen här nedan. Jag är helt nybliven medlem och är med för allra första gången vilket jag tycker är jätteroligt! Hoppas på att få lära känna massa nya goa tjejer genom detta, tyvärr har jag inte hunnit gå igenom allas bloggar ännu men det kommer!

Idag fick jag min julklapp från min hemliga vän - stort tack! Underbar! Inlägg kommer i bloggen om just detta inom de närmaste dagarna.

God jul! kram Mia

Silkeline sa...

Jippi! Jeg har fått pakke! Den kom fram før julaften, kjære hemmelig venn, og jeg er kjempefornøyd med alt jeg fikk:):) Tusen takk!

Mita`s hjørne sa...

Da har jeg også fått pakke... å den var bare "dritlekker" på godt trøndersk... TUSEN TAKK...
Bilde kommer i mellomjula...

Ha en koselig jul alle sammen...

Anonym sa...

Jeg har fått pakke, jeg har fått pakke ! Velkommen inn for en titt ! Den er vel verdt det.......

Anonym sa...

Nå har jeg fått pakke! Kjempefin. Tusen takk til min hemmelige venn :o) Og god jul til alle sammen.

Emmeline sa...

Pakken min har kommet, helt fra Sverige og den er kjempekoselig. Jeg er imidlertid litt bekymret for min egen pakke. Den ble sendt den 13 desember men har enda ikke kommet frem. Vi får endelig håpe at den kommer frem til slutt!

Anonym sa...

Begynner smått å bli bekymret jeg også. Ser ikke ut til at min pakke heller har kommet fram. Selv om jeg sendte den før fristen...
men en ting lover jeg. Om pakken til min hemmelige venn har blitt borte, så får hun en ny!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

JER OVERBEVIST OM AT JEG HAR FÅTT DEN FLOTTESTE HEMMELIG VENN PAKKEN!! TUUUUUSEN TAKK MIN HEMMELIGE VENN :)
bILDER KOMMER SÅ SNART JEG FÅR PCEN MIN TILBAKE...HAR FORRSTEN EN LITEN MAGEKJENSLE PÅ AT GODE, SNILLE EMMELINE ER MIN VENN DENNE GANGEN ????

GOD JUL !

a

♥ Carpe Diem ♥ sa...

Jeg har også fått min gave.
Bider og komentar leser du på loggen min.
Firtsatt god jul

LivetHosOssTre sa...

Hur gör man för at få vara med? Har läst massor om detta med att skicka paket ill en hemlig vän men hur gör man för att vara med?
Oh det skulle vara så skojj!

Maila gjärna på hireja@hotmail.com

Ninis74 sa...

Mysig blogg, kikar gärna in igen!
KRAMIZ

Else sa...

Om det blir ny along håper jeg ikke jeg går glipp av den. Dette er spennende. Er med i mange hemmelig venn swapper men ikke med interiør som jo er en stor lidenskap hos meg. Fra i morgen blir det interiørblogg på meg og. Har en hobby blogg fra før.
Et godt nytt år ønskes dere alle.